Колеги от известно време, незнам дали си внушавам или не но ми се струва че при движение с увеличаване на оборотите на всяка една предавка се чува шум подобен на този като на задна скорост но доста по слабо. Някой има ли идея дали е възможно и какво е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен шум при движение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kalata8 Покажи съобщениеКолеги от известно време, незнам дали си внушавам или не но ми се струва че при движение с увеличаване на оборотите на всяка една предавка се чува шум подобен на този като на задна скорост но доста по слабо. Някой има ли идея дали е възможно и какво е?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщениеМоже и някоя ролка да е. Тук само гадаем.. ходи на сервиз.
Първоначално публикувано от kalata8 Покажи съобщение....166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
за щума
Ако шума ти се увеличава с оборотите и е подобен на шума на движение на задна скорост - вчера така ми се чуваше от износени лагери на динамото. Диагностицираха ми го като вдигнаха колата и свалиха някъв ремък, и запалих да работи - шума спря.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
Comment